Search MV

Friday, August 16, 2013

Liebster Award Tag...Part2


     Hola, hello, hi, everyone. Today i am coming to you with a tag post. so recently i was nominated for the Liebster award by two of my very good friends Harriet and shaz. At first i was not going to do it, mainly because i already did it not too long ago but then i decided to be a little rebel and just go for it. So for those who don't know what this tag is about, its a tag that showcases up and coming blogs with less than 200 followers, which i think is a great thing. the rules are very simple, first i will have to list 11 random facts about myself, answer all questions sent to me form both ladies and then I'll have to tag 11 bloggers with less than 200 followers, formulate new questions and no tag backs. This seems pretty easy of lets get it started.



11 Random Facts About Me

1. I have a shopping problem
2. I have two siblings
3. I have a knack for writing songs
4. I love chocolate-chip cookies
5. I have never been to a live concert
6. I want to live in London / Mumbai
7. I have a very short term memory
8. I am very observant
9. I cannot go to bed without wearing lip gloss. i have to.
10. My favorite Indian movie is Aashiqui 2. if you watch it you'll know why.
11. I am not a domestic person at all.

Harriet's Questions

1. Name one thing you love about your blog?
Answer: one thing i love about my blog would have to be the name! ''my vogue'' i guess its a pretty bold statement and it just stands out to me

2. Why did you decide to start blogging?
Answer: Well... i decided to start blogging because honestly I've always wanted to blog but never really got around to it, so one day i decided to do it. it wasn't planned or anything i just simply acted on impulse

3. What kind of blog posts do you like to read the most?
Answer: I really love reading hauls because they motivate me to go shopping and I've only started liking reviews after i used a really bad product, now i appreciate reviews a whole lot more. so it would have to be hauls and reviews :)

4. What do you hope to get out of blogging?
Answer: Honestly i think I'd like to have long-lasting friendships, that'll really really last. yeah that's really it.

5. Do you hope that one day blogging would be your full-time job? why?
Answer: Wow! umm actually no, don't get me wrong i love blogging and its pros but it being my full time job isn't really something I'd want. I've pretty much already planned out my life but I'll definitely always blog even though its not my job. and besides, it being my full-time job would be asking for a one way ticket to getting disowned, not sure i want to be parent-less anytime soon :)

6. What goals have you set for you and your blog?
Answer: Well...for me i would want to be in a good Uni this time next year that's a big goal for me and for my blog the goal right now is to hit 100 followers before the year runs out :)

7. Who's blog do you read religiously? why?
Answer: I often catch myself reading Patricia Brights blog quite a lot. shes very easy to relate to and funny and corny just like me so i familiarize myself with her in a lot of ways.

8. What is your favorite clothing brand? why?
Answer: I'm not really one to go With brands, but I've just started buying Levi's jeans and i must say they are very very good. they last longer and they have better material quality. they are quite expensive i won't lie but they are worth it.

9. What is your favorite makeup brand? why?
Answer: At the moment i am loving Elf. their finishing spray is amazing and very underrated. its a great product.

10.  If you got the chance to meet any 3 bloggers who would they be? why?
Answer: I'd pick Harriet of course without a doubt! then I'll pick Patricia and lastly I'd pick Zoella, because i think we would all just have a really good time and we're all a bit chatty so it wont be awkward at all.

11. finally, what do you enjoy the most about blogging?
Answer: I really enjoy meeting new people and discovering amazing blogs and just getting out of my comfort zone. blogging gives me that avenue.

Shaz's Questions

1. What fashion season do you prefer?
Answer: Honestly, i love fall its just in between summer and winter, its not too hot but a little bit chilly.

2. What is your favorite makeup brand? why?
Answer: i am loving elf at the moment, their products are amazing. i'd never reccomemnd anything i haven't used but im serious when i say they have some really good products.

3. what do you love about blogging?
Answer: Like i said earlier i really love the avenue it gives me to meet new people and get out of my comfort zone.

4. Do you prefer having a full face makeup or your hair being done up nicely?
Answer: Erm.... i think i'd rather having a full face makeup because it'll take more time to get my hair done as opposed to my makeup

5. What food do you hate the most?
Answer: Hotdog! i loathe it. i wont say why. we just dont get aong

6. Kardashians- love or hate their show?
Answer: I don't hate it, i dont love it. I mean i have never been one to religiously watch their show but on a very boring day when there is nothing else to watch i do catch myself watching their show.

7. what is one item you cannot live without?
Answer: I cannot live without my Iphone. Its like hell without it.

8. Do you prefer subtle or bold lipstick?
Answer: Uhmmm....i like both but i think I'd go with bold because it makes a statemnt without you making a stament, if you get what i mean

9. Do you ever put on makeup or dress up even though you wont be leaving the house that day?
Answer: Ahhha...thats the story of my life i tell ya! i do it all the time actaully.

10. whats your biggest goal in life?
Answer: I think it would probably to be very successful & humble so i can take care of my parents and never have to complain about money.

11. how do you like to have your nails?
Answer: I am not really a nails kinda girl i cant remember the last time i got my nails done, then again i have this bad habit of always biting my nials so there's really no point in getting them done.

11 People i am tagging

1. Chloe
2. alicia
3. DRUG STORE
4. bella
5. Emma
6. jane
7. Trend
8. maeve
9. latisha
10. reema
11. sophie

11 Questions

1. Other than blogging what do you do on your free time?
2. How many days a week do you wear makeup?
3. where is your favorite place to shop?
4. would you rather be a shoe-hollic or a clothe-hollic?
5. if today was your last day on earth what would you do?
6. what is your favorite holliday season?
7. if you could describe your blog in one word what woud it be?
8. what do you wish to achieve through blogging?
9. what is one thing you cant leave the house without
10. what is your favorite trend?
11. if you could come up with any trend what would it be and what would you name it?